Το χάσαμε το domain πατριώτη.. Δωρεάν SMS alerts!

11 Μαρτίου 2011, από

Φανταστείτε να έχετε πάρει άδεια 2 ολόκληρες εβδομάδες ή και μία και να χαλαρώνετε σε κάποια παραλία μαγική (της Κρήτης), με το βιβλίο σας, τις μουσικές σας, τα mojito σας, τα παιδιά στη γιαγιά, μακριά από τη δουλειά και με online επαφή μέσω του κινητού.

Μπαίνετε στο Twitter, ανεβάζετε υπέροχες φωτογραφίες στο Instagr.am, κάνετε τους φίλους σας να ζηλέψουν στο Facebook, κάνετε check in μόνο σε μέρη που περιλαμβάνουν τη λέξη beach ή bar…. και εκεί που τσεκάρετε το email σας ανάμεσα σε FB notifications, newsletters και spam συναντάτε τα emails προειδοποίησης λήξης του domains σας! Αλλά είναι πλέον αργά…


Μπαίνετε στο προσωπικό σας blog, στο site σας, στο site εταιρίας που είστε υπεύθυνοι κτλ. και τι να δείτε.. είναι “κάτω”! Πανικός, κόλαση, καταστροφή, φωνές κτλ. που δεν ωφελούν πουθενά! Ανανεώνετε το domain άμεσα – ευτυχώς είναι ακόμα στην καραντίνα, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε 4-48 ώρες για να ενημερωθούν και πάλι οι nameservers! Επιπλέον το Mojito έχει ζεσταθεί!

Επειδή όλα θα ήταν διαφορετικά αν απλά λαμβάναμε ένα μήνυμα στο κινητό μας που θα ενημέρωνε για τη λήξη των υπηρεσιών μας, το πραγματοποιήσαμε.

Μπορείτε πολύ εύκολα να ενεργοποιήσετε την δωρεάν ειδοποίηση SMS μέσα από το control panel του Papaki, για κάθε υπηρεσία και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

4 βήματα για τη δωρεάν ενεργοποίηση SMS alerts.

1. Κάντε Login στο control panel του Papaki

2. Από το μενού δεξιά κλικάρετε “Ο Λογαριασμός μου” και επιλέξτε “Διαχείριση Προφίλ
diaxeirisiprofile

3. Επιλέξτε το tab “Email / SMS Ειδοποιήσεις”. Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε τις “Ρυθμίσεις SMS Ειδοποιήσεων“, κλικάρετε στο link “Ενεργοποίηση Ειδοποιήσεων μέσω μηνύματος στο κινητό“. Εισάγετε αριθμό κινητού και ημερών και επιλέγετε “Συνέχεια“.

smsalert34. Στο επόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί πληκτρολογείτε τον κωδικό που σας έχει σταλεί με SMS και κάνετε κλικ στην “Επιβεβαίωση“.

smsalert4

Είστε έτοιμοι!

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη υπηρεσία που θέλετε να δείτε στο Papaki; Αφήστε μας σχόλιο με την πρόταση σας.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!