Μάθετε για τη νέα υπηρεσία Αυτόματης Ανανέωσης!

autorenewal

27 Ιουλίου 2011, από

autorenewal

Για την υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης έχω τουιτάρει στο παρελθόν και το έχω συζητήσει online με μερικούς από εσάς, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να αφιερώσω την προσοχή που αξίζει σε αυτή την κατ’ εμέ, πολύ χρήσιμη υπηρεσία!

Αυτό, γιατί και τις προάλλες είχα μια tweetοσυζήτηση με ένα φίλο, ο οποίος δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει την ανανέωση από το iPad του και σε λίγες ώρες θα έμπαινε το domain του σε καραντίνα.

Θα ήθελα να σας προτείνω να ενεργοποιήσετε την Υπηρεσία Αυτόματης Ανανέωσης, τουλάχιστον για τις σημαντικές σας υπηρεσίες, ώστε να μη χάσετε ποτέ ούτε χρόνο, ούτε χρήμα! Την υπηρεσία ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε όποτε το θελήσετε, πανεύκολα, με τον τρόπο που σας παρουσιάζω, βήμα-βήμα παρακάτω.

Τα βασικά για την υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης:

Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την Υπηρεσία Αυτόματης Ανανέωσης για κάθε μία υπηρεσία στο λογαριασμό σας στο Papaki.gr, μέσα από το control panel και όπως λέει και το όνομα, να μπορείτε να ανανεώνετε εύκολα και αυτόματα τις υπηρεσίες σας. Παρακάτω θα δούμε τα βήματα για την ενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης για ένα domain στο Papaki.gr

Βήμα 1.Συνδεθείτε στο control panel του Papaki.gr και επιλέξτε με tick το ή τα domains για τα οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση. Τέρμα κάτω, πατήστε στο “Αυτόματη Ανανέωση“.

Ενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης
Βήμα 2. Επιλέξτε “Ενεργό” και στις επιλογές που θα εμφανιστούν επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε, για να μπορέσει να “τρέξει” η υπηρεσία της αυτόματης ανανέωσης.
Αυτόματη Ανανέωση
Είστε έτοιμοι! Τώρα το ή τα domains που επιλέξατε θα ανανεωθούν αυτόματα, ενώ το Papaki.gr θα σας ειδοποιήσει πριν γίνει η ανανέωση με email.

Με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται παραπάνω, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, για οποιαδήποτε υπηρεσία σας στο Papaki.gr

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!