Νέο: DNS εγγραφές εύκολα, με ένα κλικ!

DNS hosting ρυθμίσεις

04 Οκτωβρίου 2012, από

Kαλησπέρα σας. Για να συνδέσετε το domain με το blogger blog σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την DNS Hosting υπηρεσία μέσα απο το control panel σας και να δημιουργήσετε 4 ξεχωριστά A records και 2 CNAME records…………….” οχι πια!!

Τώρα πλέον, όλη η αυτή η διαδικασία που φαινόταν περίπλοκη σε αρκετούς χρήστες γίνεται με ένα κλικ, χάρη σε ένα εξτρα βήμα που προσθέσαμε μετά την ενεργοποίηση της DNS Hosting υπηρεσίας! : )

 

Λίγα λόγια για το DNS Hosting στο Papaki.

Για κάθε domain στο Papaki ή σε οποιοδήποτε άλλον καταχωρητή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν DNS Hosting υπηρεσία και να έχετε τη δυνατότητα με δημιουργία ορισμένων εγγραφών (CNAME, Arecords, TXT, MX κτλ.) να συνδέσετε ένα domain με πλατφόρμες όπως blogger, Google Apps, Website Builder, Weebly, Webnode, WordPress, WIX κτλ.


Όπως βλέπετε και στην εικόνα, συγκεντρώσαμε τις εγγραφές που πρέπει να γίνουν στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες και μπορείτε με ένα κλικ και “Αποθήκευση”, να τις περάσετε στο domain σας. (Μόνη εξαίρεση είναι το Blogger, στο οποίο πρέπει να συνδεθείτε για να σας δώσει ένα extra verification CNAME record που θα πρέπει να δημιουργήσετε στο Papaki. Οδηγίες στο βήμα 4.) Οπότε το μόνο που μένει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο blog ή site σας και να εισάγετε το domain σας.
DNS hosting ρυθμίσεις
Προσοχή:
Εάν έχετε κάποιο hosting πακέτο ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο με το domain, τότε θα πρέπει να τις περάσετε χειροκίνητα μέσα από το Plesk περιβάλλον διαχείρισης του hosting ώστε να μην επηρεαστούν άλλες υπηρεσίες που έχετε δημιουργήσει μέσω του Hosting, πχ. email.
Σε αυτό το blog έχουμε δημιουργήσει άρθρα με οδηγίες για τις περισσότερες πλατφόρμες (WordPress, Blogger, Weebly, WIX, Webnode) ενώ θα βρείτε βήμα βήμα τις DNS εγγραφές για τo Website Builder στη Knowledgebase.
Για ότι απορίες έχετε ή αν έχετε να προτείνετε και κάποια άλλη εφαρμογή την οποία θέλετε να συμπεριλάβουμε σχολιάστε below.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!