Πάρε ιδέες για το επόμενο blog post! [INFOGRAPHIC]

16 Ιουλίου 2013, από

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί “… και τώρα τί γράφω;” ή “… ποιό να είναι το επόμενο θέμα για το άρθρο μου;”. Είναι σημαντικό να έχεις κατά νού τί αρέσει στο κοινό σου να διαβάζει ή, σε γενικές γραμμές, ποιές θεματικές ενότητες δελεάζουν περισσότερο τους αναγνώστες σου. Π.χ. εάν διατηρείς blog για ταξίδια στην Ελλάδα μπορεί να έχεις διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι αναγνώστες ενδιαφέρονται για νησιωτικούς προορισμούς και κάνουν συνέχεια share και like τα άρθρα που έγραψες για Σέριφο και Μήλο. Συνεπώς, μπορείς να αφιερώσεις λίγα ακόμη άρθρα για διακοπές στα Κυκλαδίτικα νησιά.

 

Τί συμβαίνει όμως όταν πραγματικά δεν κατεβαίνει καμία ιδέα; Όταν νομίζεις ότι έχεις εξαντλήσει κάθε θεματική ενότητα και νιώθεις ότι έφτασες σε “συγγραφικό” αδιέξοδο; Συγκεντρώσαμε για εσένα 21 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ιδέες για τα επόμενα άρθρα σου, ώστε να μην σταματήσεις ποτέ να δημιουργείς. =)

infografic-blogpost

Ενσωματώστε αυτό το infographic στο δικό σας site

Κάντε Copy/paste τον παρακάτω κώδικα μέσα στο δικό σας blog ή ιστοσελίδα:

Μπες στη συζήτηση

  • Πολύ καλό! Σύντομο, ευχάριστο και περιεκτικό! Το βάζω στα bookmarks για τις δύσκολες μέρες (…που αργούν ακόμα, ελπίζω… :) )

Πες μας τη γνώμη σου!