Πολύ έμπνευση στις Ψηφιακές Γειτονιές και φέτος!

14 Απριλίου 2014, από

blogimage_psifiakes

Οι Ψηφιακές Γειτονιές άνοιξαν την αγκαλιά τους και φέτος, διοργανώνοντας άρτια μια διήμερη συνάντηση για τους απανταχού bloggers! Και τι δεν είχε φέτος αυτή η γειτονιά: μπόλικο καφέ σε μεγάλη ποικιλία, χορταστικό φαγητό και εντυπωσιακά cupcakes, αστείρευτο χαμόγελο, έξυπνα δωράκια, πολύ networking και φυσικά αμέτρητες φωτογραφίες να απαθανατίζουν συναρπαστικές στιγμές! Ζήσαμε για 2 ημέρες σε μια ζεστή γειτονιά, που κατάφερε να συγκεντρώσει με πολύ ενθουσιασμό γνώριμες και νέες online προσωπικότητες και να μας εμπνεύσει όλους μαζί μέσα από αισιόδοξες ομιλίες, για να οραματιστούμε ένα καλύτερο αύριο.

Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στα workshops! Ξεκίνησε με την δική μας Αλεξάνδρα ως παρουσιάστρια του πρώτου Workshop για αρχάριους στον κόσμο του blogging. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από ενθουσιώδεις ακροατές που όλοι μοιράζονται ένα κοινό στόχο: να κάνουν την φωνή τους να ακουστεί μέσα από το προσωπικό τους online σπίτι, το δικό τους blog! Μοιραστήκαμε χρήσιμες και απλές, τεχνικές πληροφορίες για το πώς θα καταφέρει ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του blog, βήμα – βήμα, στην πλατφόρμα WordPress.

photo_psifiakes_alex

Παρακάτω, μπορείς να απολαύσεις την παρουσίαση της Αλεξάνδρας, με θέμα: “Το πρώτο μου blog βήμα – βήμα σε WordPress”:

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήραν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο των social media, της φωτογραφίας και της δημιουργικής γραφής και μας αποκάλυψαν τα δικά τους μυστικά για να απογειώσουμε την εμφάνιση και απήχηση του blog μας.

Την επόμενη μέρα απολαύσαμε μοναδικές ομιλίες από ανθρώπους που εμπνέουν και διαγράφουν την δική τους ξεχωριστή πορεία online και offline. Η αίθουσα κατάμεστη από ακροατές, κρατούσαμε όλοι σημειώσεις και φωτογραφίζαμε στιγμιότυπα από τις ομιλίες, όλοι μας με ένα κοινό όραμα: να μεγαλώσουμε (σ)το αύριο με δημιουργικότητα, έμπνευση και θάρρος!

Όλα τα είχε αυτή η γειτονιά φέτος, μα πάνω απ’ όλα είχε πολύ έμπνευση, δημιουργικότητα, ομιλίες ικανές να αφυπνίσουν και να καθοδηγήσουν στην επίτευξη στόχων που πάντα ονειρευόμασταν αλλά, ίσως, δεν τολμούσαμε να κατακτήσουμε. Δίνουμε υπόσχεση συνάντησης για του χρόνου και ευχόμαστε η γειτονιά να μεγαλώνει συνεχώς, να γίνει πόλη, να γίνει ένα κύμα αλλαγής και ανανέωσης. Κλείνω με το moto απο την συναρπαστική ομιλία του yatzer.. γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι..

yatzer_moto

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!