WooCommerce: Κατάλογοι plugins για κάθε eshop

25 Ιουνίου 2014, από

woo_blogimage

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις σε πόρους, ασφάλεια, ταχύτητα και χαρακτηριστικά. Αρκετοί ιδιοκτήτες eshop επιλέγουν “έτοιμα” templates όσον αφορά την εμφάνιση και το design του online καταστήματός τους. Ωστόσο, επειδή κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, αναπτύχθηκε το WooCommerce, ένα ισχυρό και παραμετροποιήσιμο WordPress plugin για eshops.

Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε χρήσιμες πηγές για να αναζητήσεις εύκολα WooCommerce plugins που θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις το WordPress site σου σε ένα ελκυστικό και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα!

 

woocommerce extensions

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε τα κατάλληλα μέρη για να βρεις τα plugins που ψάχνεις, χωρίς να σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο.

Codecanyon

Ανήκει στην οικογένεια της Envato και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το “αδερφάκι” του themeforest. Στην κατηγορία με τα WooCommerce Plugin, θα βρεις σχεδόν ό,τι αναζητάς!

 

WooThemes Plugin

Είναι από την εταιρία που δημιούργησε το WooCommerce. Ο κατάλογος της φιλοξενεί, όχι μόνο δικά τους plugin, αλλά και plugin άλλων δημιουργών.

Visser

Μια εταιρία που εξειδικεύεται στη δημιουργία plugin για λύσεις eCommerce. Ο κατάλογος του δεν είναι πλούσιος, αλλά περιέχει μερικά από τα κορυφαία διαθέσιμα WooCommerce plugins, εάν δημιουργείτε ένα μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Modern Tribe

Αν και η εταιρία έχει διαφόρων ειδών plugin, εντυπωσιακό είναι το WooCommerce Ticket plugin, που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να πουλήσουν tickets online!

 

Εσύ έχεις κάποιο plugin που χρησιμοποιείς σε κάθε εγκατάσταση και σου έχει λύσει τα χέρια; Άφησε παρακάτω ένα comment, θα χαρούμε να μάθουμε περισσότερα!

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!