29 νέες καταλήξεις ιδανικές για eshop!

15 Ιουλίου 2014, από

eshoptlds_blogimage

Η δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου σου επιτρέπει να πουλήσεις τα προϊόντα σου οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Ο online ανταγωνισμός είναι έντονος, γι’ αυτό η επιλογή της ιδανικής κατάληξης θα βοηθήσει για να κάνεις το eshop σου ξεχωριστό, θα προσελκύσει online επισκέπτες και θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις πωλήσεις.

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.bargains > Οι χρήστες του internet συνεχώς αναζητούν προσφορές και εκπτώσεις online! Τις περισσότερες φορές, η “τέλεια” τιμή αποτελεί κίνητρο για να ολοκληρώσει ο χρήστης μια online αγορά. Κατοχύρωσε το .bargains για να βοηθήσεις τους χρήστες να εντοπίσουν εύκολα χαμηλές τιμές και προσφορές.

.bid > Η κατάληξη .bid ανοίγει το δρόμο για τον online πληστειριασμό. Το .bid δημιουργεί ένα στοχευμένο και αξιόπιστο περιβάλλον, κατάλληλο για όσους εμπλέκονται στην εν λόγω αγορά, όπως δημοπράτες (auctioneers), αγοραστές (buyers), reviewers κ.α.

.blackfriday > Πρόκειται για το μεγαλύτερο εκπτωτικό τριήμερο του χρόνου στις Η.Π.Α., όπου εκατομμύρια καταναλωτές συρρέουν από πολύ νωρίς στα καταστήματα λιανικής για να αγοράσουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές ό,τι επιθυμούν. Επειδή πρόκειται για μια αρκετά κερδοφόρα περίπτωση, websites και eshops μπορούν να χρησιμοποιήσουν το .blackfriday για να προωθήσουν αποτελεσματικά και στοχευμένα προσφορές και εκπτώσεις τη συγκεκριμένη ημέρα.

.cards > Κάρτες επαγγελματικές, ευχετήριες, κάρτες για παιχνίδια, σε όποια συναφή κατηγορία κι αν ανήκει η επιχείρησή σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη κατάληξη για να προωθήσεις αποτελεσματικά το προϊόν σου.

.gift > Για κάθε περίσταση υπάρχει το κατάλληλο δώρο! Η κατάληξη είναι ιδανική για όσες επιχειρήσεις ειδικεύονται στη συγκεκριμένη αγορά, παράγουν, εμπορεύονται ή παραδίδουν δώρα.

.qpon > Καθημερινά, εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να αναζητήσουν προσφορές, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες. Χρησιμοποίησε το .qpon για να μοιράσεις online κουπόνια στους παλιούς και νέους χρήστες, που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σου και αύξησε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις!

.report > Τα reports παρέχουν πληροφορίες σε ένα ευρύ κοινό και σχετίζονται με κάθε επιχείρηση, ιδιωτική, δημόσια ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις που αναζητούν ένα τρόπο για να προωθήσουν και να προβάλουν στο κοινό τους τα οικονομικά, business ή marketing reports τους.

.reviews > Η κατάληξη είναι ιδανική για να αναπτύξεις μια νέα, online κοινότητα γύρω από το brand σου, η οποία θα γράφει τα σχόλιά της για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις.

.tienda > Το “μαγαζί”, στα ισπανικά! Αποτελεί αναγνωρίσιμη επιλογή για όσους δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο και στην συγκεκριμένη χώρα.

.tips > Beauty tips, cook tips, cocktail tips, marketing tips, android tips και κάθε είδους συμβουλές προβάλλονται στοχευμένα με τη συγκεκριμένη κατάληξη.

Καταλήξεις διαθέσιμες για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία

Εάν δεν ανακάλυψες ακόμη την κατάληξη, που περιγράφει ιδανικά το eshop σου, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία.

.auction .coupon .coupons .deal .deals .direct .forsale .gratis .kaufen .gifts .guide .ooo

.promo .review .sale .save .shop .shopping .store

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!