15 νέες καταλήξεις, ιδανικές για τεχνολογικά sites & blogs!

31 Ιουλίου 2014, από

technology

Ζούμε σε ένα κόσμο, που συνεχώς εξελίσσεται τεχνολογικά. Η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους, την κάνει πιο εύκολη, οι επιχειρήσεις γίνονται πιο αποδοτικές και η επικοινωνία μας ευκολότερη και ταχύτερη. Ρίξε μια ματιά στις νέες καταλήξεις domain name, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τεχνολογικά sites, eshops και blogs!

Καταλήξεις που είναι ήδη διαθέσιμες για κατοχύρωση

.camera > Υπολογίζεται ότι 2,5 δις. άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και οι χρήστες “ανεβάζουν” περίπου 6 δις. photos κάθε μήνα σε Facebook και Flickr. Η κατάληξη .camera είναι ιδανική για φωτογράφους, τυπογραφεία, καταστήματα με αξεσουάρ και σχετικό εξοπλισμό για φωτογραφικές μηχανές και όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας!

.codes > Ο κώδικας είναι κάθε σύστημα, που χρησιμοποιείται για την απλοποίηση πληροφοριών, όπως κώδικας συμπεριφοράς ή κώδικας προγραμματισμού. Εάν θέλεις να δώσεις οδηγίες ή να προσφέρεις συμβουλές κωδικοποίησης ή θέλεις να δημιουργήσεις ένα forum για code-sharing ή problem-solving λύσεις, αυτή η κατάληξη σου ταιριάζει.

.computer > Εκτός από κατασκευαστές και καταστήματα πώλησης Η/Υ, η συγκεκριμένη κατάληξη είναι χρήσιμη σε συνεργεία επισκευής, προγραμματιστές, περιοδικά τεχνολογίας και όσους γράφουν reviews για computers.

.systems > Η κατάληξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις, άτομα και ομάδες, που αναπτύσσουν data entry systems, engineering systems, cloud based systems, όπως και κάθε είδους σύστημα.

.technology > Η τεχνολογία βοηθάει στην ανάπτυξη ιδεών και καινοτομίας, στην επίλυση προβλημάτων και στην αποτελεσματικότητα σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο και δραστηριότητα.

Καταλήξεις για προκατοχύρωση

Εάν στις διαθέσιμες καταλήξεις δεν ανακάλυψες κάποια που να περιγράφει ιδανικά το πάθος σου για τη τεχνολογία, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds που θα είναι διαθέσιμα μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά μπορείς από τώρα να προκατοχυρώσεις.

.comsec (Communication Security) .cam .data .mobile

.network .phone .science .software .tech .zip

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!