25 νέες καταλήξεις για τον Αύγουστο, διαθέσιμες για όλους! Μάθε ποιες είναι!

05 Αυγούστου 2014, από

august_blogimage

Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών και χαλάρωσης για τους περισσότερους. Ωστόσο για τον κλάδο των domain names είναι μήνας σημαντικών εξελίξεων καθώς πρόκειται να διατεθούν 25 νέες καταλήξεις, διαθέσιμες για όλους. Ανακάλυψε ποιες είναι παρακάτω και πώς μπορούν να σε βοηθήσουν για να προωθήσεις αποτελεσματικά και στοχευμένα την επιχείρηση, το όραμα, την ιδέα σου!

Ημερομηνία κατοχύρωσης 6/8/2014

.actor > Είναι γνωστό το ρητό “ηθοποιός σημαίνει φως” και με ένα .actor μπορείς να δημιουργήσεις έναν online κόμβο για ηθοποιούς, cinema, θέατρο, films, ζωντανές εμφανίσεις, μιούζικαλ, όπως επίσης για agents και fans!

.fail > Εαν θέλεις να μοιραστείς online αποτυχημένες photos & videos, παραδείγματα επιχειρηματιών, που απέτυχαν ή για sites με reviews για εστιατόρια ή μέρη που πήγες και σε απογοήτευσαν, η συγκεκριμένη κατάληξη είναι μια χρήσιμη επιλογή.

.financial > Ιδανική κατάληξη για επενδυτές, χρηματιστές, τράπεζες, λογιστές, αναλυτές και όσους ασχολούνται με οικονομικά ζητήματα και επενδύσεις.

.limited > Η συγκεκριμένη κατάληξη αντιπροσωπεύει τις εταιρείες με τη νομική μορφή “Ε.Π.Ε.”. Το .limited λειτουργεί ως αναγνωριστικό για κάθε χρήστη που αναζητά συγκεκριμένες εταιρείες και υπηρεσίες.

.wtf > Εαν θέλεις να εκφράσεις δυσπιστία, θυμό, έκπληξη ή να περιγράψεις ένα παράξενο ή εντυπωσιακό γεγονός, η συγκεκριμένη εναλλακτική κατάληξη είναι ό,τι πρέπει.

.reise > “Reise” σημαίνει “ταξίδι” στα γερμανικά και πρόκειται για ένα σημαντικό όρο αναζήτησης στις γερμανόφωνες περιοχές. Η κατάληξη είναι κατάλληλη για όσους δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία και στοχεύουν στο συγκεκριμένο κοινό.

.rocks > Πρόκειται για έναν γενικό όρο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από rock μουσικά σχήματα και τραγουδιστές, γεωλόγους και κοσμηματοπωλεία (rock = πέτρα) ή αναρριχητές και ορειβατικούς συλλόγους.

Ημερομηνία κατοχύρωσης 13/8/2014

.care > Πρόκειται για έναν γενικό όρο, που μπορεί να αποδοθεί με διαφορετικές ερμηνείες και σε διαφορετικά πλαίσια. Είτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οίκους ευγηρίας ή forums και bloggers, που παρέχουν πληροφορίες φροντίδας, το .care ήρθε για να καλύψει κάθε ανάγκη.

.clinic > Η κατάληξη είναι “ανοιχτή” και διαθέσιμη γις όλους όσους σχετίζονται ή ασχολούνται με κλινικές και αναζητούν έξυπνους τρόπους να συνδεθούν με τους ασθενείς online.

.dental > Οδοντίατροι, ασφαλιστικοί φορείς, ειδικοί στοματικής υγιεινής και εταιρείες που εμπορεύονται σχετικά προϊόντα και εξοπλισμό οδοντιατρίων, όλοι πλεον βρήκαν τον δικό τους online χώρο για να προωθήσουν την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

.surgery > Η κατάληξη προσφέρει ένα ασφαλές και αναγνωρίσιμο namespace για χειρούργους, νοσοκομεία, κέντρα περίθαλψης, ομάδες υποστήριξης, προμηθευτές υλικών χρειρουργείων, forums και blogs, που προσφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Ημερομηνία κατοχύρωσης 18/8/2014

.career > Πλεον το internet είναι το πρώτο μέρος για να αναζητήσει κάποιος μια θέση εργασίας ή επαγγελματικές συμβουλές και μυστικά καριέρας ή να αναρτήσει μια επιχείρηση μια αγγελία.

Ημερομηνία κατοχύρωσης 20/8/2014

.haus > “Haus” είναι το “σπίτι” στα γερμανικά. Η κατάληξη είναι ιδανική για μεσίτες, διακοσμητές και interior designers, σχεδιαστές, DIY experts αλλά και θέατρα, εστιατόρια ή κάθε επιχείρηση, που περιλαμβάνει τον όρο “haus” στο όνομά της (πχ. σπίτι της τέχνης, σπίτι της μουσικής, κτλ.)

.tax > Χρησιμοποίησε το .tax για να δημιουργήσεις μια ασφαλή και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και γνώσης για όλους τους χρήστες που αναζητούν φορολογικές πληροφορίες και καταθέτουν online τους φόρους τους.

.cash > Το .cash είναι ιδανικό για τράπεζες, χρηματιστές, αναλυτές, συμβούλους, online περιοδικά και εφημερίδες που ασχολούνται με συναλλαγματικές ισοτιμίες, αγορές χρήματος και συναλλαγές.

.fund > Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κατάληξη και να αναζητήσει ή να προσελκύσει χρηματοδότηση ή για οποιοδήποτε σχετικό σκοπό.

.investments > Η κατάληξη προσφέρει μια ιδανική επιλογή για χρηματιστές, brokers αλλά και περιοδικά, εφημερίδες και bloggers που επικεντρώνονται σε επενδυτικές ευκαιρίες και στρατηγικές.

Ημερομηνία κατοχύρωσης 21/8/2014

.bio > Η κατάληξη αντιπροσωπεύει το ελληνικό πρόθεμα “βιο-” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πλήθος διαφορετικών βιομηχανιών και επιστημόνων, που ασχολούνται με τη βιολογία (biology), τη βιογραφία (biography), βιοφυσική (biophysics), βιόσφαιρα (biosphere) και τη βιοτεχνολογία (biotechnology).

Ημερομηνία κατοχύρωσης 26/8/2014

.black > Από το χρώμα, τη διάθεση, τη νύχτα και ό,τι αποτυπώνεται άμεσα ή έμμεσα με τον όρο “black”, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κατάληξη, είτε πρόκειται για άτομο, ομάδα ή επιχείρηση.

.hiv > Το .hiv θα είναι διαθέσιμο για κατοχύρωση από οποιοδήποτε άτομο, οργανισμό ή εταιρεία θέλει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τον ιό HIV και να συγκεντρώσει κεφάλαια για να βρεθούν θεραπείες.

.meet > Οι υπηρεσίες online dating είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ και με την κατάληξη .meet μπορείς να προωθήσεις ένα dating site ή blog με dating tips.

Ημερομηνία κατοχύρωσης 27/8/2014

.discount > Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν το προϊόν που θα αγοράσουν βάσει της τιμής του. Για να δημιουργήσεις μεγαλύτερη προβολή για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, επέλεξε το .discount και προώθησε αποτελεσματικά και στοχευμένα τις εκπτώσεις σου.

.fitness > Συμβουλές και videos για fitness, γυμναστήρια και υπηρεσίες διαιτολογίας, όλα περιγράφονται αρμονικά με τη συγκεκριμένη κατάληξη.

.furniture > Οι κατασκευαστές και τα καταστήματα επίπλων μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους και να προσελκύσουν το κοινό τους με ένα .furniture.

.schule > Πρόκειται για τη μετάφραση του γερμανικού όρου “σχολείο” και η συγκεκριμένη κατάληξη βοηθάει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να συνδεθεί online.

Ανακάλυψε την κατάληξη που περιγράφει ιδανικά τη δραστηριότητα ή το πάθος σου και κάνε την ιδέα σου πράξη κατοχυρώνοντας μια νέα κατάληξη!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!