Ανακάλυψε 12 νέες καταλήξεις σχετικές με την εκπαίδευση!

12 Αυγούστου 2014, από

education new tlds

Σε κάθε ανεπτυγμένη κοινωνία, η εκπαίδευση αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για όλους. Η εκπαίδευση παρέχει την απαραίτητη γνώση για να αντιμετωπίσεις τον πραγματικό κόσμο και με το λανσάρισμα 12 νέων καταλήξεων, πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να προσεγγίσεις αποτελεσματικά και στοχευμένα το κοινό που σε ενδιαφέρει!

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.academy > Η συγκεκριμένη κατάληξη συνδέεται με μια σειρά από επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και συμβούλους εκπαίδευσης, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

.education > Εαν ένας χρήστης αναζητά μαθήματα κεραμεικής στη γειτονιά του ή εάν αναζητά ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, η συγκεκριμένη κατάληξη μπορεί να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο για όλες τις πληροφορίες και τους πόρους που χρειάζεται κάποιος για να λάβει μια σχετική απόφαση.

.institute > Σχολεία, κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, τέχνης και design… όποια κι αν είναι η ενασχόλησή σου, η συγκεκριμένη κατάληξη θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου.

.shiksha > Πρόκειται για μια κοινή λέξη στη γλώσσα Χίντι, η οποία ομιλείται από 490 εκατ. ανθρώπους παγκοσμίως και σημαίνει “εκπαίδευση”, “διδασκαλία”, “μάθηση”, “σπουδές” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικά ιδρύματα, κέντρα μάθησης, εκπαιδευτικά forum & blogs.

Καταλήξεις για προκατοχύρωση

Εάν στις διαθέσιμες καταλήξεις δεν ανακάλυψες κάποια που να περιγράφει ιδανικά το πάθος σου για γνώση και εκπαίδευση, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds που θα είναι διαθέσιμα μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά μπορείς από τώρα να προκατοχυρώσεις.

.college .degree .mba .phd .prof (Professor) .schule (“Σχολείο” στα γερμανικά)  .school .university

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!