Καλή χρονιά με 10 νέες καταλήξεις για το Γενάρη!

05 Ιανουαρίου 2015, από

blogimages_jantlds

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι συναρπαστική για τον κλάδο των domain names! Ολοένα και περισσότερες καταλήξεις έρχονται να προστεθούν στη λίστα και τώρα ήρθε η στιγμή να κατοχυρώσεις το νέο tld, που θα απογειώσει την online παρουσία σου. Διάβασε παρακάτω ποιες νέες καταλήξεις θα διατεθούν για κατοχύρωση μες στο Γενάρη:

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 14/1/2015

.world > Ο online κόσμος είναι άπειρος και με ένα .world έχεις την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ μέλος του. Κατοχύρωσε τη συγκεκριμένη κατάληξη με το brand name σου για να γνωστοποιήσεις τη παρουσία της επιχείρησής σου και εκτός συνόρων και εάν θέλεις να μοιραστείς τις οικολογικές σου ανησυχίες σκέψου ένα domain του στυλ: savethe.world ή κάτι παρόμοιο.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .earth, .international

 

.degree > Εκτός από το .edu, τώρα η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει να επιλέξει και το .degree. Κατοχύρωσέ το για να προωθήσεις αποτελεσματικά ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα αλλά και για να προσφέρεις συμβουλευτικές υπηρεσίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας, να συγκρίνεις διαφορετικά προγράμματα απόκτησης πτυχίων και ότι μπορείς να σκεφτείς σχετικά με το .degree.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .college, .mba, .university

 

.gives > Δώσε ένα “χέρι βοήθειας” και προώθησε αποτελεσματικά φιλανθρωπικά events, εράνους και κάθε τι που μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .gift, .charity

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 20/1/2015

.brussels > Οι Βρυξέλλες αποτελούν όχι μόνο ένα σημαντικό κέντρο για τη παγκόσμια οικονομία αλλά και τη μητρόπολη των τεχνών, της μουσικής, του θεάτρου. Με το .brussels μπορείς να προωθήσεις στοχευμένα την ιδέα σου στις Βρυξέλες και να προσελκύσεις το κοινό που σε ενδιαφέρει!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .vlaanderen, .madrid

 

.vlaanderen > Πλέον η φλαμανδική κοινότητα έχει τη δική της, αντιπροσωπευτική κατάληξη. Κατοχύρωσε το .vlaanderen για να αναπτύξεις και να ενισχύσεις τη τοπική κοινότητα και να τη συνδέσεις με τη παγκόσμια online αγορά.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .pars, .cymru

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 21/1/2015

.forsale > Δημιούργησε ένα eshop με ένα .forsale domain name και σκέψου να κατοχυρώσεις domains του στυλ: classicdresses.forsale, usedcars.forsale, babyclothes.forsale κ.α. Έτσι το κοινό σου θα γνωρίζει ακριβώς τι πουλάς!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .buy, .promo

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 28/1/2015

.ryukyu > Η περιοχή Ryukyu της Ν. Ιαπωνίας έχει τη δική της ξεχωριστή κατάληξη. Εάν σε ενδιαφέρει να προσεγγίσεις online τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή και να αναπτύξεις μια μοναδική κοινότητα, σκέψου να κατοχυρώσεις ένα .ryukyu domain! Η κατάληξη είναι διαθέσιμη προς όλους, χωρίς περιορισμούς.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .tokyo, .nagoya, .okinawa

 

.space > Ένα ευέλικτο νέο tld, που έχει εφαρμογή σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Σκέψου να κατοχυρώσεις ένα decorateyour.space αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση ή ένα hosting.space εάν ασχολείσαι με το web hosting ή ένα stellar.space εάν είσαι επιστήμονας και μελετάς το σύμπαν. Αμέτρητες διαφορετικές επιλογές με μία μόνο κατάληξη!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .data, .science, .storage

 

.band > Είτε είσαι νέος καλλιτέχνης ή έχεις εδραιωθεί στη μουσική σκηνή, δώσε την ευκαιρία στο κοινό σου να ανακαλύψει online τη μουσική σου μπάντα με τη συγκεκριμένη κατάληξη.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .music, .audio, .radio

 

.rip > Πλέον είναι συνηθισμένο να δημιουργούνται σελίδες στο Facebook “εις μνήμην” αγαπημένων προσώπων, οπότε μπορείς να κατοχυρώσεις τη συγκεκριμένη κατάληξη και να τη συνδέσεις με μια αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .memorial, .family, .love


Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι εξαιρετικά δημιουργική και πολλά υποσχόμενη για τον κλάδο των domain names! Μάθε για τις νέες καταλήξεις που βγαίνουν live, εντόπισε εκείνη που περιγράφει καλύτερα τη δραστηριότητα, το πάθος, το όνειρό σου και το 2015 ας είναι η χρονιά που θα κάνεις την ιδέα σου πράξη με ένα νέο domain name! Καλή Χρονιά σε όλους!!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!