“Who’s your Santa”: Ο νικητής της 1ης κλήρωσης!

09 Δεκεμβρίου 2011, από

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός “Who’s your Santa” ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου και σήμερα πραγματοποιήσαμε την 1η κλήρωση για μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από το Πλαίσιο!

4 δωροεπιταγές αξίας 100€ θα δοθούν σε 4 κληρώσεις, στις 9(σήμερα), 14, 16 και 21 Δεκεμβρίου! Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση, στις 23 Δεκεμβρίου για 500€ μετρητά!

Όλες οι μοναδικές συμμετοχές από Facebook και Twitter “μπήκαν” σε ένα excel και με τη βοήθεια του random.org, επιλέξαμε έναν τυχαίο αριθμό! Ο τυχερός αριθμός αυτός είναι το “33”!

Η συμμετοχή που αντιστοιχεί στον αριθμό 33 στο excel μας, είναι ο Twitter follower @TechfansGR, ο οποίος κερδίζει την 1η από τις 4 δωροεπιταγές αξίας 100€ από το πλαίσιο! Δείτε το παρακάτω video με την κλήρωση!

Συγχαρητήρια στο νικητή μας!

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται και η επόμενη κλήρωση είναι σε 5 ημέρες, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου!

Για να λάβετε μέρος στην επόμενη κλήρωση:


1. Μέσω Twitter

Αρκεί να κάνετε 1 Retweet, ένα από τα special tweets του @papaki, που περιλαμβάνει το hashtag #whosyoursanta έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου!

2. Μέσω Facebook
Αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο, σε ένα από τα special posts που ξεκινούν με τη φράση Who’s your Santa μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου!

Μην ξεχνάτε ότι όλοι όσοι συμμετείχατε στην κλήρωση παίρνετε αυτόματα μέρος στην τελευταία, μεγάλη κλήρωση στις 23 Δεκεμβρίου, για 500€ μετρητά! Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!