Δωρεάν σελίδες Under Construction για κάθε domain

26 Μαΐου 2011, από

under construction σελίδα

Πραγματικά ανυπομονούσα να βγει αυτή η υπηρεσία μέσα στο control panel! Γιατί βρε παιδί μου και εγώ είμαι Junior badged και εγώ έχω πάνω από 10 domains & μερικά δωρεάν web hosting πακέτα ενεργοποιημένα και πάνω απ΄όλα και εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να τα αξιοποιήσω σύμφωνα με τις απίστευτες και επαναστατικές ιδέες μου! (OΚ υπερβάλλω λίγο..)

Στο θέμα μας όμως, μέχρι να υλοποιήσετε την ιδέα που έχετε στο μυαλό σας, μπορείτε πλέον εύκολα, να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 θέματα και να ανεβάσετε με 1 κλικ, μία αξιοπρεπέστατη “Under Construction” σελίδα! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σελίδα “Under Construction” για κάθε domain σας στο Papaki, εντελώς δωρεάν!

Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα από τη στιγμή που κατοχυρώσετε το domain σας να, πχ. το εμφανίσετε στις κάρτες, στο blog, σε social networks ή οπουδήποτε επιθυμείτε, στην περίπτωση που η σελίδα σας δεν είναι ακόμα έτοιμη! Έτσι, τους επισκέπτες θα καλωσορίζει μία Υπό Κατασκευή σελίδα που θα τους γνωστοποιεί ότι σε αυτό το domain πρόκειται σύντομα να “ανέβει” το website ή eshop σας. Το καλύτερο είναι ότι όλο αυτό γίνεται, πανεύκολα, μέσα σε λίγα κλικς!


Δείτε τα 3 βήματα παρακάτω:

Βήμα 1. Συνδεθείτε στο control panel του Papaki.gr

Βήμα 2. Πατήστε πάνω στο domain για το οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τη σελίδα “Under Construction”

Βήμα 3. Πατήστε πάνω στο Link “Ενεργοποίηση” για την υπηρεσία

 

Under Construction Ενεργοποίηση

 

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα 3 θέματα που θέλετε να εμφανίζεται και πατήστε “Επιλογή θέματος”. Η Under Construction σελίδα θα εμφανίστεί, αμέσως μόλις ενημερωθούν οι DNS του domain σας (4-48 ώρες περίπου). Είστε έτοιμοι!

 

Under Construction

Έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις; Έχετε κάτι συγκεκριμένο που θέλετε να δείτε στο Papaki.gr; Αφήστε ένα σχόλιο, παρακάτω!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!