WooCommerce: Βρες το theme, που σου ταιριάζει!

17 Ιουλίου 2014, από

blogimagew-woothemes

Το WooCommerce αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά eCommerce plugins του WordPress. Ξεκίνησε από την εταιρία WooThemes (μέσα από ένα fork του JigoShop) και η επιτυχία του βασίζεται στο ότι το plugin έχει βγει στην αγορά από την WooThemes, αλλά και στο ότι προσφέρεται δωρεάν!

Εάν σε ενδιαφέρει να κατασκευάσεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα με το WordPress και το WooCommerce, χωρίς την βοήθεια ενός WordPress developer, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στη χρήση κάποιου έτοιμου template.

Για να σε διευκολύνουμε περισσότερο, παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο δημοφιλείς πηγές για να επιλέξεις το δικό σου template!

Themeforest

Εδώ θα βρεις themes, από διάφορους developers. Μπορείς να δεις ένα έτοιμο Collection, που περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα WooCommerce Themes, που υπάρχουν στο marketplace! Φτιάξε και εσύ το δικό σου Collection ή πες μας ποιό είναι το αγαπημένο σου Themeforest WooCommerce theme στα σχόλια παρακάτω.

MoJoThemes

Ακόμη ένα marketplace που αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένο, περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Tokokoo

Ένα από τα καλύτερα theme shops, όσον αναφορά τα WooCommerce Themes. Μπορείς να δεις τον κατάλογό τους, ο οποίος έχει να προσφέρει αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

WooThemes

Η εταιρία, που δημιούργησε το WooCommerce. Αν και ο κατάλογός τους δεν είναι τόσο ευφάνταστος, έχουν διάφορες λύσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το WooCommerce και αυτό κάνει τη διαφορά.

CSS Igniter & CSS Igniter VIP

Μια Ελληνική προσπάθεια, η οποία πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Ο κατάλογος τους μεγαλώνει συνεχώς και μάλιστα έχουν και κάποια άλλα themes στο themeforest, τα οποία είναι συμβατά και με τo WooCommerce.

Εσύ ποιο theme χρησιμοποιείς; Αγοράζεις από κάποιο συγκεκριμένο site; Έχεις επιλέξει κάποιο theme που είναι εύκολο να το παραμετροποιείς όπως θέλεις; Πες μας την γνώμη σου!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!