30 πόλεις έχουν τη δική τους κατάληξη! Μάθε ποιες είναι!

22 Ιουλίου 2014, από

city_tlds_image

Οι νέες καταλήξεις πόλεων έχουν ιδιαίτερη χρησιμότητα καθώς εκπροσωπούν και περιγράφουν συγκεκριμένη δημογραφική κοινότητα. Εάν το website ή blog σου απευθύνεται σε συγκεκριμένη πόλη, χρησιμοποίησε τη δική της κατάληξη και επωφελήσου από τα πολλαπλά οφέλη προώθησης και προβολής.

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.nagoya > Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας και ένα σημαντικό βιομηχανικό κέντρο, πλέον αποκτά τη δική του διαθέσιμη κατάληξη. Η κατάληξη .nagoya θα βοηθήσει την τοπική αγορά προϊόντων και υπηρεσιών και θα παρέχει μια αναγνωρίσιμη και αξιόπιστη επιλογή για τα άτομα και τις επιχειρήσεις.

.wien > Wien ή Vienna, η πρωτεύουσα και το μεγαλύτερο μητροπολιτικό κέντρο της Αυστρίας. Η κατάληξη προσφέρει έναν εικονικό χώρο για να δικτυωθούν και να αλληλεπιδράσουν οι πολίτες της χώρας, προσφέροντας την ευκαιρία σε επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές και ιδιώτες να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τη συγκεκριμένη κατάληξη. Το .wien δεν υπόκειται σε περιορισμούς και μπορεί να το κατοχυρώσει ο καθένας, είτε είναι πολίτης της Αυστρίας είτε όχι.

Καταλήξεις διαθέσιμες για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία

Εάν δεν ανακάλυψες ακόμη την κατάληξη, που περιγράφει απόλυτα τη δραστηριότητα ή το πάθος σου σε συνδυασμό με την πόλη, που στοχεύεις, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία.

.amsterdam .barcelona .boston .brussels .budapest .capetown .cologne

.gent .hamburg .helsinki .ist .istanbul .joburg .kyoto .vegas .london

.madrid .melbourne .miami .moscow .nyc .osaka .paris .roma

.sydney .taipei .tokyo .yokohama

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!