Επίλεξε ανάμεσα σε 25 νέες καταλήξεις για τουρισμό και ταξίδια!

24 Ιουλίου 2014, από

travel_gtlds

Ήρθαν οι νέες καταλήξεις, που περιγράφουν ιδανικά τη δραστηριότητα και το πάθος σου για ταξίδια. Διακοπές, μετακινήσεις, ξενοδοχεία, εισιτήρια και μέσα μεταφοράς.. όλα περιγράφονται αρμονικά με τις νέες καταλήξεις, διαθέσιμες για κατοχύρωση, προκατοχύρωση ή προπαραγγελία. Μάθε ποιές είναι:

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.cab > Ταξί για την Ελλάδα ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο μεταφορικό μέσο για όσους δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, η συγκεκριμένη κατάληξη είναι “ανοιχτή” στο κοινό και διαθέσιμη για όλους, χωρίς περιορισμούς.

.camp > Ένας όρος με πολλούς διαφορετικούς ορισμούς, παρέχει έναν εικονικό χώρο για όλες τις χρήσεις της λέξης “camp”. Ιδανική κατάληξη για καλοκαιρινές κατασκηνώσεις ή training camps, μπορείς να προωθήσεις πληροφορίες online και να προσελκύσεις αμέτρητους κατασκηνωτές.

.cruises > Επιχειρήσεις, που προμηθεύουν τρόφιμα, λευκά είδη, εξοπλισμό και υπηρεσίες σε κρουαζιερόπλοια καθώς και ταξιδιωτικά γραφεία που οργανώνουν ταξίδια έχουν τη δική τους αντιπροσωπευτική κατάληξη.

.flights > Η συγκεκριμένη κατάληξη προσφέρει μια σχετική και στοχευμένη επιλογή για όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο των αερομεταφορών. Εταιρείες-κολοσσοί με μεγάλα αεροσκάφη, εταιρείες με jets, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ταξιδιωτικά blogs και κάθε επιχείρηση ή ομάδα, που σχετίζεται με τα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να κατοχυρώσει ένα .flights.

.holiday > Καλοκαιρινές διακοπές, αποδράσεις Σαβ/κου, διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και λοιπών εορτών, όποια κι αν είναι η αφορμή για να κάνεις τις διακοπές σου, αυτή η κατάληξη προσφέρει μια ιδανική επιλογή για όλους!

.limo > Η συγκεκριμένη βιομηχανία περιλαμβάνει τις πωλήσεις και ενοικιάσεις λιμουζίνας, τη συντήρηση, ασφάλιση, χορήγηση αδειών και το marketing συναφών επιχειρήσεων.

.viajes > To “ταξίδι” στα ισπανικά! Το .viajes είναι ιδανική κατάληξη για τη συγκεκριμένη αγορά και κάθε επιχείρηση, άτομο ή ομάδα, που απευθύνεται στον ισπανόφωνο πληθυσμό.

.vacations > Χρειάζεσαι μια απόδραση; Το .vacations προσφέρει ένα νέο τρόπο για να βρεις online ταξιδιωτικές υπηρεσίες, προϊόντα, υπηρεσίες και συμβουλές για τα ταξίδια σου.

.voyage > Δεν έχει σημασία με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να περιγράψεις ταξίδια αναψυχής ή ταξίδια της ψυχής και του νου.. η συγκεκριμένη κατάληξη είναι ιδανική για όλους τους ορισμούς.

Καταλήξεις διαθέσιμες για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία

Εάν δεν ανακάλυψες ακόμη την κατάληξη, που περιγράφει ιδανικά τη δραστηριότητα ή επιθυμία σου για ταξίδια και διακοπές, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία.

.auto .autos .boats .car .cars .fly .hotel .map .reise .reisen .taxi .tickets .tires .tour .tours .yachts

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!