Θέλεις να γνωριστούμε;

19 Νοεμβρίου 2014, από

blogimages_eirhnh

Η έννοια της ομάδας έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς, γιατί μαζί μπορούμε να καταφέρουμε και να επιτύχουμε περισσότερα. Αν θέλεις να γνωρίσεις τα άτομα που δημιουργούν την happy.online ομάδα του Papaki είσαι στο σωστό μέρος και σε αυτό το post θα σου γνωρίσουμε την Ειρήνη, το νεότερο μέλος της ομάδας μας! Η Ειρήνη είναι Head of Customer Support & Corporate Accounts στο Papaki και αυτή είναι η ιστορία της. :)

 

“Η ζωή μου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι… κυριολεκτικά! Γεννήθηκα στη Γερμανία, μεγάλωσα στην Ελλάδα, σπούδασα στη Μ. Βρετανία και την Ισπανία και εργάστηκα στην Ιρλανδία. Είμαι σίγουρα tripaholic και προσπαθώ να ταξιδεύω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία!  

Ένα συναρπαστικό ταξίδι είναι και η επαγγελματική μου εμπειρία. Έχω εργαστεί σε διαφορετικούς κλάδους και πάντα μου άρεσαν οι έντονες αλλαγές και οι νέες προκλήσεις, αρκεί το αντικείμενο και το εργασιακό περιβάλλον να ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου. Στο Papaki είμαι η Head of Support & Corporate Accounts. Όσο απαιτητική κι αν είναι η συγκεκριμένη θέση, είναι η πρώτη φορά που δεν σκέφτομαι πότε θα πάρω άδεια ή πότε θα έρθει το Σαβ/κο, γιατί καμία ημέρα στο Papaki δεν είναι ίδια! Καθημερινά μαθαίνω νέα πράγματα, παρατηρώ, μοιράζομαι, αποκτώ νέες εμπειρίες και κάτι σημαντικό που έμαθα από τους συναδέλφους μου είναι ό,τι κάθε τι που δεν γνωρίζεις βρίσκεται μόλις ένα google search μακριά…! ;)

Όταν δεν είμαι στο Papaki αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια και τα παιδιά μου. Μου αρέσει να μαγειρεύω για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αγαπώ τη μουσική, το χορό, την κολύμβηση, το tennis και, φυσικά, τα ταξιδιωτικά sites γιατί μαζί τους ονειρεύομαι και προγραμματίζω το επόμενο ταξίδι!

Μεγάλη μου αγάπη είναι το διάβασμα. Μαζί σου θέλω να μοιραστώ κάτι που διάβασα πρόσφατα και έγινε αμέσως αγαπημένο moto: “What if I fall? What if you fly?”. Είναι τόσο απλό.. να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να αγαπάς αυτό που κάνεις.”

blogimages_team

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!