.fashion, .flowers, .fit και ακόμα 6 νέες domain καταλήξεις για να επιλέξεις!

01 Απριλίου 2015, από

blogimages_springTlds15

Καλωσορίζουμε την άνοιξη με 9 νέες domain καταλήξεις, που υπόσχονται να ανανεώσουν την online παρουσία σου! Οι νέες καταλήξεις είναι ιδανικές για να περιγράψουν το αντικείμενό σου, την επιχειρηματική σου δραστηριότητα, το hobby, το πάθος σου! Διάβασε παρακάτω ποιες είναι και διάλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα:

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/4/2015

.tires > Είτε εμπορεύεσαι ελαστικά αυτοκινήτων, μηχανών, ποδηλάτων, κ.α. είτε ασχολείσαι με την κατασκευή ή επιδιόρθωσή τους, ένα .tires domain περιγράφει άψογα τη δραστηριότητά σου. Επίσης, το .tires είναι ιδανικό για blogs και forums που προσφέρουν κριτικές και αξιολόγηση για ελαστικά παντός τύπου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .bike, .auto, .cars

.osaka > Η 2η μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας έχει πλέον τη δική της, μοναδική domain κατάληξη! Ο καθένας μπορεί να κατοχυρώσει το .osaka για να συνδεθεί online με τη συγκεκριμένη, γεωγραφική κοινότητα.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .town, .tokyo, .okinawa

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 7/4/2015

.alsace > Εάν στόχος σου είναι να ενισχύσεις την online παρουσία σου στην Αλσατία και να συνδεθείς με τη συγκεκριμένη γαλλική κοινότητα, τότε ένα .alsace domain είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .city, .barcelona, .amsterdam

.flowers > Η βιομηχανία των λουλουδιών χρειάζεται χώρο για να ανθίσει online και το .flowers είναι μια σωστή επιλογή για να προσεγγίσεις αποτελεσματικά το κοινό που στοχεύεις. Η κατάληξη είναι ιδανική για ανθοπωλεία, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές τοπίων, όσους ασχολούνται με την κηπουρική και όσους θέλουν να μοιραστούν online την αγάπη τους για τα λουλούδια!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .garden, .green, .florist

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 8/4/2015

.wedding > Προγραμμάτισε online ένα γάμο, προσκάλεσε καλεσμένους, σχεδίασε bachelor(ette) parties και μοιράσου έξυπνες ιδέες για να διοργανώσεις ή να ζήσεις το γάμο των ονείρων σου! Το .wedding είναι ιδανική επιλογή για όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο αλλά και για όσους θέλουν να μοιραστούν ιδέες, απόψεις και μυστικά tips για γάμους.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .beauty, .family, .kids

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 14/4/2015

.frl > Η domain κατάληξη .frl περιγράφει την επαρχία Friesland, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Κάτω Χωρών. Απόκτησε ένα .frl domain εάν σε ενδιαφέρει να ενισχύσεις την online παρουσία και προβολή σου στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .madrid, .brussels, .vlaanderen  

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 15/4/2015

.fashion > Online boutiques, clothing e-shops, fashion blogs & forums αποτελούν την τελευταία λέξη στη βιομηχανία της μόδας online! Η συγκεκριμένη κατάληξη είναι ιδανική για εμπόρους, σχεδιαστές μόδας, bloggers και fashion lovers.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .style, .clothing, .shoes

.garden > Εάν αγαπάς τους κήπους και τα λουλούδια, σκέψου να κατοχυρώσεις ένα .garden domain. Κατάλληλη επιλογή για κηπουρούς, προμηθευτές και εμπόρους ειδών κηπουρικής, θερμοκήπια, bloggers και όσους θέλουν να μοιραστούν “πράσινες” συμβουλές και ιδέες online!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .green, .eco, .flowers

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 29/4/2015

.fit > Εάν ασχολείσαι με το personal training, εμπορεύεσαι αθλητικό εξοπλισμό, διατηρείς το δικό σου fitness blog ή θέλεις να δικτυωθείς online με τη fitness κοινότητα, το .fit domain σου ταιριάζει!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .fitness, .sport, .health

 

Οι νέες καταλήξεις έρχονται να αλλάξουν ριζικά τον κλάδο των domains, όπως τον γνωρίζαμε έως τώρα. Ένα από τα βασικά οφέλη των νέων tlds είναι ότι πλέον μπορείς να έχεις μια αντιπροσωπευτική και σχετική κατάληξη, που περιγράφει απόλυτα την επιχείρησή σου, την ιδέα σου! Για παράδειγμα, αντί για ένα coolnewsite.gr domain, σκέψου να κατοχυρώσεις ένα newsite.cool ή ένα coolnew.website!


Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Εντόπισε τη νέα domain κατάληξη που σου ταιριάζει και κάνε τη διαφορά!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!