Γίνε μέλος στο Papaki Community και μοιράσου ιδέες & γνώση online!

17 Απριλίου 2015, από

blogimages_community

Βασικός στόχος μας στο Papaki είναι να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς online! Σ’ αυτό το πλαίσιο, εισάγουμε ένα νέο τρόπο online επικοινωνίας για όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μαζί μας, ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσα από το Control Panel σου και σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθείς με άλλους χρήστες των υπηρεσιών μας, δηλαδή την κοινότητα (community) του Papaki!

 

Γιατί να συνδεθώ με την online κοινότητα του Papaki;

Το Papaki Community είναι μια πολύτιμη πηγή γνώσης και αλληλεπίδρασης! Γίνε κι εσύ μέλος και θα έχεις την ευκαιρία να:

– συνδεθείς και να συνομιλήσεις με χρήστες που μοιράζονται μαζί σου κοινές ιδέες,

– αναπτύξεις έναν ανοιχτό, online διάλογο γύρω από ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες, τις προσφορές μας, κτλ.,

– προσφέρεις απαντήσεις και να μοιραστείς γνώση με όσους συμμετέχουν στην κοινότητα,

– δώσεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλα μέλη ή να επιλύσεις ζητήματα που αντιμετωπίζεις εσύ,

– μοιραστείς ελεύθερα τις ιδέες και τις απόψεις σου!

 

Πώς γίνομαι μέλος της κοινότητας του Papaki;

Είναι πολύ εύκολο! Αρχικά, συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Papaki και θα εντοπίσεις στην κάτω, αριστερή πλευρά της οθόνης το διακριτικό εικονίδιο του Papaki Community, όπως φαίνεται στην εικόνα:

papakicommunity1

Κλικάρεις σε αυτό και εμφανίζεται το Control Panel Talk. Πατάς “Join” και έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς με 2 διαφορετικούς τρόπους: 1) μέσω των social media προφίλ σου, ή, 2) κάνοντας εγγραφή με το email σου:

papakicommunity2

Τι δυνατότητες μου προσφέρει η νέα online υπηρεσία επικοινωνίας;

Καταρχήν, θα εντοπίσεις πολλές ομοιότητες με ένα chatroom, όπου τα μέλη συνδέονται και συνομιλούν μεταξύ τους real-time. Οι δυνατότητες είναι οι εξής:

– Εάν έχεις απορίες για μια διαδικασία στο Papaki, μπορείς να πληκτρολογήσεις την ερώτησή σου στο ειδικό πεδίο, να την ποστάρεις για να τη δουν τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και να σου απαντήσουν σχετικά.

– Εάν γνωρίζεις την απάντηση σε ένα ερώτημα που έχει θέσει κάποιο άλλο μέλος βοήθησέ τον κάνοντας reply στην ερώτησή του. Μπορείς ακόμη να προσθέσεις σχόλια σε αναρτήσεις που έχουν προηγηθεί.

– Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις share και like κάποιο μήνυμα, αλλά και να προσκαλέσεις κάποιο άλλο μέλος σε ιδιωτική συνομιλία και να μιλήσετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

– Τέλος, κάθε φορά που ένας χρήστης διαδρά με το προφίλ σου (invitation, like, reply, κτλ.), ενημερώνεσαι με τα αντίστοιχα notifications.

 

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζω;

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι το online community σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας με το Support του Papaki. Αποτελεί έναν online χώρο ανταλλαγής ιδεών, απόψεων και γνώσης και σου δίνει την ευκαιρία να συνδεθείς και να συνομιλήσεις με άλλα μέλη της κοινότητας.


Εάν χρειάζεσαι τη βοήθεια του Support του Papaki, ακολούθησε έναν από τους προτεινόμενους τρόπους επικοινωνίας και εμείς θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σου να σε εξυπηρετήσουμε! ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!