WordPress Spring News: 6 responsive & free WP Themes για να επιλέξεις!

wp themes

21 Απριλίου 2015, από

blogimages_springWP

One page scrolling, flat και minimal σχεδιασμός, γραφικά υψηλής ευκρίνειας, dramatic typography, ghost buttons… είναι μερικές μόνο από τις τάσεις που θα επικρατήσουν το 2015 στο web design. Οι graphic designers μας παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες τους σε WordPress themes κι εμείς φανταζόμαστε πώς θα είναι το νέο μας WP site!


Ρίξε μια ματιά σε 6 ολοκαίνουργια WordPress themes, όλα responsive & free! Διάβασε τα χαρακτηριστικά τους, τσέκαρε τα demos και διάλεξε εκείνο που θα αναδείξει το WP site/blog σου.

 

1. Auberge

auberge

Μέσα σε ένα μήνα ξεπέρασε τα 21.000 downloads. Κάποια χαρακτηριστικά του είναι: header slideshow, παραμετροποιήσιμα χρώματα & layouts και δυνατότητα μετάφρασης στη δική σου γλώσσα με δικό σου software (translation ready code). Το theme είναι ιδανικό για restaurant, bar, cafe sites ή food blogs. Δες το demo, διάβασε τα reviews και κατέβασέ το εάν σου ταιριάζει.

 

2. Catch Responsive WP Theme

catchresponsive

Ευέλικτο και εύκολα παραμετροποιήσιμο WordPress theme, ιδανικό για να αναδείξει ένα επαγγελματικό site ή blog. Το δυνατό του στοιχείο είναι το WP theme customizer, το οποίο σου επιτρέπει να τεστάρεις τις επιλογές σου σε ένα editing περιβάλλον προτού τις εφαρμόσεις live. Ρίξε μια ματιά στο demo.

 

3. Create

create

Δύο είναι τα βασικά του γνωρίσματα: μεγάλο headline & full page background! Βασικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των χρηστών και να δημιουργήσεις μια θετική, πρώτη εντύπωση. Το συγκεκριμένο theme είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους χρήστες. Δες το demo και εγκατέστησέ το εάν σου ταιριάζει.

 

4. Chromatic

chromatic

Εύκολα παραμετροποιήσιμο theme, όπου όλα αλλάζουν με ένα απλό drag and drop. Επίσης υποστηρίζει image slider, social profiles, πολλά χρώματα και έχει γρήγορο loading time. Είτε θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα το προσωπικό σου blog, είτε είσαι ένας advanced webmaster και σε ενδιαφέρει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο design του WP site σου, αυτό το theme σου ταιριάζει! Δες το demo.

 

5. LoveCraft

lovecraft

Το theme είναι κατάλληλο για να αναδείξει την ουσία και δυναμική κάθε blog, είτε έχει προσωπικό είτε επαγγελματικό χαρακτήρα. Στα συν του είναι το ενσωματωμένο widget (thumbnail view) για να παρουσιάσεις τα πρόσφατα άρθρα και σχόλια, αλλά και το Flickr widget με το οποίο έχεις τη δυνατότητα να εμφανίσεις τις φωτογραφίες από το Flickr account σου απευθείας στο WP blog σου! Δες το demo.

 

6. Masonic

masonic

Στο theme αυτό αναγνωρίζουμε το masonry layout ή όπως είναι γνωστότερο το layout του Pinterest, το οποίο εστιάζει και αναδεικνύει τις εικόνες! Υιοθέτησέ το για να προβάλλεις αποτελεσματικά το photoblog ή portfolio σου και να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των χρηστών. Δες το demo.


Επίλεξε το ιδανικό WP theme και αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις ένα premium ρίξε μια ματιά σε μια πρόσφατη λίστα με τα προτεινόμενα για το 2015. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια managed WP hosting λύση και πολύ έμπνευση! ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!