Νέα Υπηρεσία: SSL Certificates, η extra ασφάλεια που χρειάζεται το site σου

03 Αυγούστου 2015, από

blogimages_SSL_blogpost

Μήπως κι εσύ αισθάνεσαι άβολα όταν πρέπει να εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε ένα online κατάστημα; Welcome to the club! 1 στους 6 online καταναλωτές στην Ελλάδα θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών του δεδομένων! Με τον όρο προσωπικά δεδομένα δεν εννοούμε μόνο στοιχεία πιστωτικών καρτών, αλλά και σημαντικές προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να εισάγει κάποιος σε μια απλή φόρμα, όπως ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, διεύθυνση κτλ.

Στην Ελλάδα, η ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών αποτελεί σταθερά το σημαντικότερο κριτήριο που επηρεάζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για να επιλέξουν ένα eShop, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα ηλεκτρονικού εμπορίου 2014-2015. Συνεπώς, για να μετατραπεί το eshop σου σε ένα ασφαλές μέρος για shopping ή το site/blog σου σε ένα αξιόπιστο σημείο ανταλλαγής πληροφοριών, θα πρέπει να εμπνεύσεις στον χρήστη την εμπιστοσύνη και προστασία που χρειάζεται! Πως το κάνεις αυτό; Εύκολα, με ένα SSL πιστοποιητικό!

Τι είναι το SSL πιστοποιητικό;

Φαντάσου το SSL σαν τον προσωπικό bodyguard του site σου! Ένα SSL πιστοποιητικό προστατεύει και το site και τους επισκέπτες σου από κακόβουλους χρήστες, κοινώς hackers (ειδικώς crackers), δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση ανάμεσα στο server που φιλοξενείται το site σου και στον browser που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Χάρη στο SSL όλες οι πληροφορίες, που ανταλλάσσονται, κρυπτογραφούνται, με αποτέλεσμα οι “κακοί” ακόμα κι αν τις βλέπουν, να μη μπορούν να τις καταλάβουν!

Γιατί SSL στο site σου;

4 είναι οι βασικοί λόγοι για να αποκτήσεις σήμερα κιόλας ένα SSL:

1. Προωθείς τις πωλήσεις σου online, μετατρέποντας το site σου σε ένα ασφαλές περιβάλλον για συναλλαγές, είτε αυτές είναι παραγγελίες είτε φόρμες επικοινωνίας και εγγραφές σε newsletters.

2. Βελτιώνεις το SEO του site σου ανεβαίνοντας ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η Google, με επίσημη ανακοίνωση της, θεωρεί την ασφάλεια κορυφαία προτεραιότητα και την υπολογίζει ως ranking factor.

3. Οι πελάτες γνωρίζουν ότι το site σου είναι ασφαλές μέσω συγκεκριμένων ενδείξεων ασφαλείας, όπως https://, λουκετάκι, πράσινη μπάρα, ανάλογα με το SSL που θα επιλέξεις.

4. Συμβάλλεις σε ένα ασφαλέστερο internet για όλους!

Πώς θα αποκτήσεις ένα SSL;

Μπορείς να παραγγείλεις ένα SSL απευθείας μέσα από το site του Papaki! Αφιερώσαμε πολύ χρόνο σε έρευνα, διαπραγμάτευση με προμηθευτές, διαδικασίες, design και testing για να μπορείς να παραγγείλεις, να ενεργοποιήσεις και να εγκαταστήσεις  πάρα πολύ εύκολα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, το SSL Certificate που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις του site σου.

Στο Papaki μπορείς να επιλέξεις SSL Certificates από 3 αξιόπιστες αρχές έκδοσης: Comodo, GeoTrust & RapidSSL.

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς τύπους SSL:

  • Domain Validation (DV) > Βασική προστασία και πιστοποίηση ιδιοκτησίας domain, ιδανικό για μικρά sites, blogs και φόρμες επικοινωνίας.
  • Organization Validation (OV) > Πιστοποίηση ιδιοκτησίας domain & εταιρίας, ιδανική για επιχειρήσεις με online παρουσία.
  • Extended Validation (EV) > Εκτεταμένη προστασία και ασφάλεια με εμφάνιση πράσινης μπάρας στον browser, απαραίτητη σε κάθε είδους eShop και eCommerce site.

Εάν το hosting σου είναι στο Papaki, η διαδικασία ενεργοποίησης ενός DV SSL γίνεται αυτόματα, μέσα σε λίγα λεπτά! Όμως, όπου κι αν βρίσκεται το hosting σου, επιλέγοντας SSL από το Papaki, η ομάδα του Support είναι δίπλα σου για μια φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Επιπλέον, μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα SSL και τη διαδικασία ενεργοποίησης τους στις χρήσιμες FAQ’s.

At the end of the day, η online ασφάλεια βοηθάει αναμφισβήτητα τις online επιχειρήσεις να μειώσουν τις απειλές στο site τους, να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών τους, να βελτιώσουν το SEO και κατ’ επέκταση να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μετατρέποντας το site τους σε ένα ασφαλές μέρος για αγορές!  Κάν’ το κι εσύ επιλέγοντας το κατάλληλο SSL πιστοποιητικό για το site σου, από το Papaki.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!