Πληρωμές με Bitcoin στο Papaki

bitcoins_papaki

24 Αυγούστου 2015, από

bitcoins_papaki

For english click here

Δραστηριοποιούμαστε σε μία εποχή συνεχόμενων online εξελίξεων και οφείλουμε, ως εταιρία, να είμαστε ευέλικτοι, να δημιουργούμε trends και πολλές φορές να κάνουμε πράξη τις προτάσεις των ίδιων των χρηστών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε αποφασίσει να εισάγουμε μία ακόμη μέθοδο πληρωμής, το Bitcoin!

 

bitcoin-logo

 

Από σήμερα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς Bitcoins για να προμηθευτείς Papaki Credits, τα οποία στη συνέχεια μπορείς να εξαργυρώσεις σε οποιαδήποτε νέα αγορά ή ανανέωση υπηρεσίας από το Papaki, όπως Domain Names, Hosting, SSL, κτλ. Πολύ σύντομα η νέα μέθοδος πληρωμής θα είναι διαθέσιμη στο καλάθι αγορών μας, αλλά και στο Papaki Control Panel, όπως όλες οι υπόλοιπες: VISA, MasteCrad, Paypal, Paysafe και Τραπεζική Κατάθεση.

Τι είναι το Bitcoin;

Το Bitcoin είναι ένα συναινετικό δίκτυο που παρέχει τη δυνατότητα ενός νέου καινοτομικού συστήματος πληρωμών και μιας εντελώς ψηφιακής μορφής χρημάτων. Είναι το πρώτο αποκεντρωμένο δίκτυο πληρωμής μεταξύ ομότιμων (peer-to-peer), που λειτουργεί από τους χρήστες του χωρίς κεντρική αρχή ή μεσάζοντες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bitcoin μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα του BitCoin.org

Πώς μπορείς να πληρώσεις με Bitcoins.

Η μέθοδος πληρωμής με Bitcoins θα ενσωματωθεί σταδιακά σε όλες τις υπηρεσίες του Papaki, μπορείς όμως από σήμερα να χρησιμοποιήσεις Bitcoins για να αγοράσεις Papaki Credits επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (λογιστήριο) μας, το οποίο θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες για να ολοκληρώσεις την συναλλαγή σου.

Γιατί αποφασίσαμε να δεχόμαστε πληρωμές με Bitcoins;

Μέχρι τώρα είχαμε αρκετά αιτήματα για πληρωμές με χρήση Bitcoin κι επειδή λαμβάνουμε πάντα υπόψιν μας το feedback των χρηστών μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε αυτόν τον επιπλέον τρόπο πληρωμής. Στο Papaki κάνουμε “focus to the customer”, ιδίως όταν οι προτάσεις που λαμβάνουμε προάγουν την καινοτομία και βοηθούν στην εξυπηρέτηση των χρηστών αλλά και την επιχειρηματικότητα.

Ευχαριστούμε τον Stavro Messini (TheCube) για την βοήθεια του στη διαδικασία δοκιμών!

Και μην ξεχνάς, οποιοδήποτε σχόλιο σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη βελτίωση μας.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!