dotCO: όπως καινοτομία & community

16 Νοεμβρίου 2015, από

Startup&innovation

Πλέον, οι καταλήξεις domain δεν είναι μερικά απλά γράμματα. Έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε να είναι μέρος του ονόματος, της ιδέας σου.

Τα πλεονεκτήματα της κατάληξης .CO τα έχουμε αναφέρει αρκετά αναλυτικά σε προηγούμενο blog post. Υπάρχει όμως κάτι ακόμη, βασικό, που με έκανε να αγαπήσω το dotCO περισσότερο: με περίπου 2 εκατομμύρια καταχωρημένα .CO, πρόκειται για την κατάληξη της καινοτομίας και συνδέεται με μια εξαιρετικά οργανωμένη κοινότητα!

.CO όπως καινοτομία

Η λέξη ‘startup’ έχει πλέον γίνει καραμέλα. Το τι συμπεριλαμβάνεται στην startup οικογένεια και τι όχι είναι ακόμη… υπό εξέλιξη. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο μια αντίληψη ζωής, ο τρόπος που βλέπει κανείς τα πράγματα. Startup σημαίνει να βάλεις μπρος μια φρέσκια ιδέα στην οποία υπάρχει μεγάλο περιθώριο εξέλιξης. Startup είναι όταν μυρίζεσαι την καινοτομία από μακριά και τη μεταμορφώνεις σε ανάγκη, παίρνοντας το ρίσκο και βγαίνοντας από το comfort zone σου. Σημαίνει επίσης να στέκεσαι με το ένα πόδι στο μέλλον.

Ό,τι κι αν είναι, σίγουρα ξεκινάει με ένα site κι ένα καλό domain name. Και η κατάληξη που χρειάζεσαι είναι ένα .CO.

.CO όπως community

Οτιδήποτε νέο πάει παρέα με μια κοινότητα που ασχολείται σε βάθος με αυτό. Ειδικά το innovation και οι startups συσπειρώνoυν φανατικούς οπαδούς από όλο τον κόσμο. Είναι απαραίτητο να είσαι μέρος μιας παρόμοιας ομάδας ώστε να είσαι μέσα στις εξελίξεις. Κατοχυρώνοντας μια κατάληξη .CO, δεν παίρνεις μόνο ένα domain –αποκτάς αυτόματα δικαίωμα για δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα μελών του dotCO! Eκεί, απολαμβάνεις ένα σωρό προνόμια: από προώθηση της ιδέας σου και αποκλειστικές προσκλήσεις σε event σχετικά με startups, μέχρι δυνατές προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα.  

Δεν έχεις λόγο να μην κατοχυρώσεις τώρα το .CO domain σου και να απολαύσεις τα προνόμια του membership program.

Περιμένουμε να μάθουμε για τη νέα ιδέα που έκανες πράξη με ένα… CO! Μίλησέ μας, θα χαρούμε να σε ακούσουμε.

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!