Tα πιο πρόσφατα, hot νέα gTLDs

25 Ιουλίου 2016, από

Blogimages_Papaki_gtldssum16

Το μισό καλοκαίρι έχει ήδη περάσει κι εσύ σκέφτεσαι:

Α) διακοπές, αιώρα, κοκτέηλ, πλατς-πλατς το κυματάκι

Β) τι θα κάνεις από Σεπτέμβρη, ποια νέα ιδέα θα υλοποιήσεις

Γ) …

Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, τα πιο ενδιαφέροντα νέα gTLDs διαθέσιμα για κατοχύρωση εδώ και λίγους μήνες, είναι εδώ και θα σου ανοίξουν την… όρεξη για νέα πράγματα. Δες τα, πρόλαβέ τα και κατοχύρωσε αυτό που σε εκφράζει καλύτερα για να κάνεις την ιδέα σου πράξη!

.bet

Πρακτορεία στοιχημάτων και online στοιχήματα επιτέλους έχετε την κατάληξη που περιμένατε! ‘Παίξε’ με τη λέξη στοίχημα και φτιάξε ένα εύκολο domain που μένει στο μυαλό.  

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .bid, .casino, .games

.mom

Είσαι blog-o-μαμά; Τέλεια! Κατοχύρωσε τώρα την ωραιότατη, απόλυτη μαμαδο-κατάληξη για το blog σου ή για το eShop που έστησες με είδη μητρότητας και bebe.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .baby, .dad, .family

.vip

Επιτέλους οι VIP έχουν κι αυτοί τη δική τους κατάληξη. Μπορεί να έχεις κάποια λέσχη μόνο για μέλη ή να θες να στήσεις ένα blog με φωτογραφίες και ιστορίες διασήμων. Ή μπορεί εσύ να είσαι και πολύ… ‘σημαντικό άτομο’!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .luxury, .lifestyle, .exposed

.yachts

Yacht club, ενοικιάσεις ή πωλήσεις ταχύπλοων, “πάμε βόλτα με το κότερο”, μοκασίνι και πόλο μπλουζάκι! Έχεις και την κατάληξη τώρα, είσαι έτοιμος. Κατοχύρωσέ το!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .voyage, .boats, .cars

.salon

Μια από τις καταλήξεις που αμέσως παραπέμπουν σε… ομορφιά και σε κάνουν να νιώθεις καλά! Beauty salon και hair salon είναι αυτά που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό!  Το salon όμως έχει και την έννοια του χώρου όπου άνθρωποι συγκεντρώνονται για να μοιραστούν ιδέες και να κουβεντιάσουν… Για σκέψου το.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .meet, .fitness, .beauty

.promo

Έστω ότι έχεις κάποια υπηρεσία ή προϊόν σε προνομιακή τιμή και θέλεις να τα προωθήσεις. Ή ασχολείσαι με εκπτωτικές κάρτες που κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει σε διάφορα καταστήματα. Ή ακόμη κι αν βγάζεις ένα… promo τραγούδι ή τρέιλερ ταινίας, πάρε αυτή την κατάληξη!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .bargains, .sale, .store

.group

Eδώ μπορείς να παίξεις με πάρα πολλές ιδέες. Το .group ταιριάζει άψογα σε μια ομπρέλα εταιρειών ή σε μια μεγάλη επιχείρηση. Αλλά κολλάει και σε μια μουσική μπάντα ή και σε μια ομάδα ανθρώπων που απλά μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα…

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .forum, .band, .community

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!