Τα πρόσφατα new gTLDs που αγαπήσαμε

07 Οκτωβρίου 2016, από

Blogimages_GTLDS-Oct16-1

Υπάρχουν κάποιες καταλήξεις που τις αγαπάμε πιο πολύ από άλλες -τι να κάνουμε, έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας! Είναι για domains που μιλάνε για τεχνολογία και για ψηφιακή ζωή. Είναι για να… μπεις μέσα στο .club αλλά και για να ξεκινήσεις το δικό σου eShop. Γνώρισε τα new gTLDs και δες τι σου ταιριάζει καλύτερα.

.online

infografix_online

Πάνω από 360.000 καταχωρημένα domains μέχρι σήμερα σε 207 χώρες παγκοσμίως -πρόκειται για το 8ο μεγαλύτερο new gTLD και το πιο γνωστό στην Ευρώπη! Το .online σε βάζει μέσα στο… διαδικτυακό παιχνίδι με τη μια. Είναι η κατάλληλη κατάληξη για να δείξεις ότι η ιδέα σου έχει μια ζωντανή παρουσία στο ίντερνετ. Επιπλέον, μην παραλείψεις να κατοχυρώσεις ένα .online domain για το κατάστημα ή την επιχείρηση που ήδη έχεις (ή που πρόκειται να ανοίξεις) και θες να τονίσεις τη διαδικτυακή του πλευρά.

Papaki προσφορά: Κατοχύρωσε τώρα το δικό σου .online από €35,20 μόνο με €3,99/ έτος!

.tech

infografix_tech

Ξεκινάς μια startup; Eίσαι φοιτητής σε κάποιο τεχνολογικό ίδρυμα ή είσαι ένα κλασσικό tech freak; Η αγαπημένη σου κατάληξη είναι εδώ και εκφράζει άψογα την… tech πλευρά της ζωής! Το .tech είναι για όλους και αυτό φαίνεται από το δυνατό community που έχει δημιουργηθεί: η κατάληξη υποστηρίζει φοιτητές σε σημαντικά hackathons πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και μια πληθώρα startups και tech clubs το επιλέγουν για τα site τους. Δες εδώ ποιοι άλλοι έχουν επιλέξει το .tech ανά τον κόσμο και κατοχύρωσε τώρα αυτή την κατάληξη που αγαπάει την τεχνολογία!

Papaki προσφορά: Πέρνα στην tech πλευρά από €45,70 τώρα μόνο με €3,99/ έτος!

.site

Site σημαίνει τοποθεσία, τόπος και χώρος, αλλά και ιστοσελίδα! Δώσε λοιπόν το στίγμα σου με ένα .site! Αυτή η κατάληξη μας αρέσει γιατί ταιριάζει σε πολλές και διαφορετικές έννοιες και μπορείς εύκολα να ‘παίξεις’ με τις λέξεις και να φτιάξεις κάτι που μένει στο μυαλό (π.χ. archaeological.site, good.site, κ.λπ). Επίσης, σε έρευνα της ICANN φαίνεται ότι οι χρήστες εμπιστεύονται τις ιστοσελίδες με την κατάληξη .site -γιατί όχι και εσύ;

Papaki προσφορά: Από €28,30 τώρα δίνεις το στίγμα σου μόνο με €2,99/ έτος!

.club

Γιατί αγαπάμε το .club έχουμε ξαναπεί. Πλέον, με πάνω από 820.000 domains σε 144 χώρες παγκοσμίως, το .club μεγαλώνει συνεχώς, μαζί και η αναγνωρισιμότητά του! Προστάτευσε το brand σου, χτίσε μια αίσθηση κοινότητας και παίξε ατελείωτα με αυτή την τρομερά generic κατάληξη, που ‘κολλάει’ σχεδόν σε όλα! Τι περιμένεις; Μπες κι εσύ στο .club ;)

Τιμή: €12,05/ έτος

.shop

Δεν ξέρω καν πώς ζούσαμε πριν ανοίξει το .shop! Τόσα eShops και τόσα φυσικά καταστήματα με ψηφιακή βιτρίνα περίμεναν με ανυπομονησία να ανοίξει για κατοχύρωση η απόλυτη shopping κατάληξη. Το .shop τα λέει όλα – βάζεις δίπλα το όνομα που σε εκφράζει και το μαγαζί σου είναι έτοιμο!

Τιμή: €33,40/ έτος

Φθινόπωρο, νέες ιδέες και όρεξη να γίνουν πράξη! Κατοχύρωσε τώρα το tld που σου ταιριάζει :)

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!