Ελλάδα
215 215 5000

Απόκτησε περισσότερους πελάτες με το Google Ads

Η υπηρεσία διαφήμισης της Google σε βοηθάει να φτάσεις σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να αναπτύξεις την επιχείρησή σου online. Το Papaki σού δίνει μια έκπτωση για να ξεκινήσεις!

hz-mobile

Σου κάνουμε δώρο €80 για διαφήμιση στο Google!

hz-gift-1

To Papaki συνεργάζεται με τη Google και σου προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείς online, ώστε να αυξήσεις τους πελάτες σου, να φέρεις στο επίκεντρο την επιχείρησή σου και να επισπεύσεις την ανάπτυξή της!

hz-gift-2

Κατοχύρωσε το domain name σου, δημιούργησε το δικό σου site, eShop ή απόκτησε ένα SSL πιστοποιητικό και πάρε ένα κουπόνι αξίας €80 για online διαφήμιση με το Adwords Express ή το Google Ads.

Πώς θα σε βοηθήσει η διαφήμιση στο Google

hz-ad-1
Λιγότερος χρόνος
Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολλές ώρες για να φτιάξεις τις πρώτες σου καμπάνιες. Τα video tutorials του Google Ads και του Adwords Express μπορούν να σε καθοδηγήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά στην δημιουργία διαφημίσεων και στην αύξηση πωλήσεων!
hz-ad-2
Χαμηλότερο budget
Μπορείς να επιλέξεις διαφημίσεις που συνάδουν με το budget που μπορείς να διαθέσεις, χωρίς να μεσολαβήσει κάποια διαφημιστική εταιρία, στην οποία θα χρειαζόταν να καταβάλεις έξτρα αμοιβές.

Χαρακτηριστικά Υπηρεσιών

Papaki AdWords Adwords Express

Αυτοματοποιημένη διαφημιστική λύση.

Σχεδιασμένο για μικρές τοπικές επιχειρήσεις & αρχάριους διαφημιζόμενους.

Εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, στους Χάρτες Google και σε websites συνεργαζόμενα με την Google.

Δεν απαιτείται website, αρκεί το Google MyBusiness.

Ελάχιστος χρόνος διαχείρισης της διαφημιστικής καμπάνιας.

Papaki AdWords Google Ads

Ενεργή διαχείριση και παρακολούθηση των διαφημίσεων.

Δυνατότητα διαφήμισης σε όλη την επικράτεια και δημιουργίας πολλαπλών διαφημίσεων.

Εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, στους Χάρτες Google και σε websites συνεργαζόμενα με την Google.

Περισσότερες λειτουργίες & στατιστικά στοιχεία.

Πώς παίρνω την προσφορά;


Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο Papaki.

Επίλεξε Ο Λογαριασμός μου και στη συνέχεια Κουπόνια Προσφορών από το drop down menu που εμφανίζεται.

Δες την προσφορά που δικαιούσαι και στείλε τον κωδικό της προσφοράς (Adwords Express ή Google Αds) στο email σου. Κάθε πελάτης μπορεί να λάβει την προσφορά μια φορά.

Πώς παίρνω την προσφορά;

Συχνές Ερωτήσεις

Το Google Ads είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης στον κόσμο και δίνει τη δυνατότητα προβολής του site σας σε εκατομμύρια χρήστες, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στο Google τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε.

Σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με πιθανούς πελάτες στο κατάλληλο μέρος και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, εμφανίζοντας στοχευμένες διαφημίσεις κειμένου στα αποτελέσματα αναζήτησής στο Google, ή αν το επιλέξεις, και σε άλλα συνεργαζόμενα site του Google.

Aν κατοχυρώσεις έως 10 domain names στην πρώτη σου παραγγελία, δικαιούσαι το Adwords Express κουπόνι, διαφορετικά θα λάβεις ένα Google Ads κουπόνι. Aν θέλεις διαφορετικό κουπόνι από αυτό που δικαιούσαι με βάση τις υπηρεσίες σου (π.χ. έλαβες Adwords Express κουπόνι αλλά θέλεις Google Ads) επικοινώνησε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης του Papaki.

Αφού λάβεις τοv κωδικό προσφοράς, πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο Adwords Express ή Google Ads αντίστοιχα και να συμπληρώσεις τον κωδικό στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Αν έχεις απορίες για τη χρήση της πλατφόρμας και τη δημιουργία των διαφημίσεων, διάβασε χρήσιμες οδηγίες για το Adwords Express και το Google Ads αντίστοιχα.

Θέλεις online διαφήμιση για την επιχείρηση ή το website σου;

ajax-loader.gif
have_account Έχω ήδη Λογαριασμό