Ελλάδα
801-1136624
.

Το Marketing Tool που θα σας ανεβάσει ψηλά!

 
 
 • Το RankingNinja είναι ένα marketing tool που σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξη του website σας (ranking) στις μηχανές αναζήτησης και το online marketing που εφαρμόζετε. Παρέχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και τα μέσα που χρειάζεστε για να ανεβάσετε το website σας ψηλά!

  Το RankingNinja ελέγχει το website σας καθημερινά, αναλύει το ranking σας στις μηχανές αναζήτησης και συγκεντρώνει πληροφορίες για τους ανταγωνιστές σας. Χρησιμοποιεί όλες αυτές τις πληροφορίες για τη δημιουργία του εξειδικευμένου marketing plan, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες που θα πρέπει να ολοκληρώσετε για να κάνετε το website σας να λειτουργεί σωστά.

  Μερικές ιδέες για να κάνετε το website σας να λειτουργεί σωστά
 • Καθημερινή Ανάλυση Website

  Αναλύουμε το website σας καθημερινά για να φτιάξουμε το εξειδικευμένο για εσάς marketing plan και να σας προτείνουμε task για τη βελτιστοποίηση του.

  Ελέγχουμε καθημερινά τη θέση του website και του ανταγωνισμού σας στις μηχανές αναζήτησης. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες για τη δραστηριοποίηση σας στα social media και μετράμε τα backlinks του website σας.

  Η καθημερινή ανάλυση είναι πολύ σημαντική για να είναι όλες οι προτάσεις μας επικαιροποιημένες και να βεβαιωθούμε ότι το website σας λειτουργεί σωστά.

 • Keywords Tool

  Όλες οι online αγορές ξεκινούν με μία αναζήτηση! Βοηθήστε όσους σας αναζητούν online να σας εντοπίζουν ευκολότερα. Προσδιορίστε την επιχείρησή σας με τα σωστά keywords.

  Κάποια keywords χρησιμοποιούνται συχνότερα, άλλα έχουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Επιλέξτε μέχρι και 20 keywords για τη βελτιστοποίηση του website σας. Το RankingNinja παρέχει δύο keyword tools για να μπορέσετε να κάνετε τη σωστότερη επιλογή, ενώ σας προτείνουμε και keywords που σας ανεβάζουν σε κατάταξη.

 • Βελτιστοποίηση Website

  Μπορείτε εύκολα ακολουθώντας τις απλές, βήμα προς βήμα οδηγίες μας να βελτιστοποιήσετε το website σας για τα keywords που έχετε επιλέξει.

  Λαμβάνουμε υπόψιν μας περισσότερες από 60 παραμέτρους που ελέγχουν τις επικεφαλίδες, τις σελίδες και πολλά άλλα στοιχεία του website. Πρόκειται για μία συνεχόμενη διαδικασία για να είναι το website σας πάντα φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης.

 • Αύξηση των backlink

  Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπόψιν τους πόσο δημοφιλής είναι η επιχείρησή σας. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των links που έχετε από άλλα website. Δεν μετράει όμως μόνο πόσα backlink έχετε, αλλά και πόσο σχετικά είναι με το αντικείμενό σας.

  Μάθετε πόσα link έχουν οι ανταγωνιστές σας, δείτε τη λίστα με τα website από τα οποία μπορείτε να πάρετε link και ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να λάβετε καλύτερα link. Τα δεδομένα που χρησιμοποιούμε ανανεώνονται συχνά για να σας διευκολύνουμε περισσότερο.

 • Social Media

  Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν τα website που έχουν έντονη παρουσία στα social media, αλλά κι εσείς χρειάζεστε το buzz που γίνεται από τους χρήστες των social media σχετικά με την επιχείρησή σας.

  Σας βοηθάμε να ενδυναμώσετε την παρουσία σας και να αυξήσετε την προβολή σας στα social media. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για καλύτερη απόδοση στο Facebook, Twitter και Google+.

 • Κερδίστε τον Ανταγωνισμό

  Δεκάδες ή εκατοντάδες επιχειρήσεις όπως η δική σας, προσπαθούν καθημερινά να κερδίσουν μερίδιο στην αγορά. Ποιος κάνει, όμως, το καλύτερο για το website του ώστε να ξεχωρίσει;

  Σας παρέχουμε αρκετά εργαλεία για να συγκριθείτε με τους ανταγωνιστές σας και να μάθετε ποιος έχει περισσότερα link και ποιος είναι πιο ενεργός στα social media.

  Τα στοιχεία του ανταγωνισμού ανανεώνονται συνεχώς για να είστε πλήρως ενημερωμένος.

 • Μέτρηση Αποτελεσμάτων

  Μπορείτε να βελτιώνετε συνεχώς το website σας, παρακολουθώντας την πορεία της απόδοσής του που αλλάζει κάθε λεπτό.

  Παρακολουθείτε τις λεπτομερείς αναφορές για τη θέση του website σας σε Google, Yahoo και Bing, οι οποίες προκύπτουν από τους καθημερινούς ελέγχους που πραγματοποιούμε στην απόδοσή του, δηλαδή το ranking στις μηχανές αναζήτησης, την παρουσία του στα social media, και τη δημοτικότητα του website σας.

 • Συνεχόμενη Εξέλιξη

  Οι μηχανές αναζήτησης συνεχώς αλλάζουν, ο ανταγωνισμός μεταβάλλεται και το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει με τη δική σας επιχείρηση. Οι προτάσεις μας και τα στοιχεία που λαμβάνετε δεν θα είναι απόλυτα έγκυρα σε μερικούς μήνες.

  Όσο χρησιμοποιείτε το RankingNinja θα παρατηρείτε ότι οι προτάσεις και οι συμβουλές μας μεταβάλλονται για να είναι όσο το δυνατόν πιο επίκαιρες. Νέα task και ενότητες προστίθενται συχνά, κάνοντας το RankingNinja ένα ζωντανό εργαλείο online marketing.


 • International

  Ακόμη κι αν το website σας στοχεύει σε αγορά του εξωτερικού, ή εσείς δε μιλάτε ελληνικά το RankingNinja μπορεί να είναι το ίδιο στοχευμένο και αποτελεσματικό. Όπως οι μηχανές αναζήτησης είναι διεθνείς, έτσι είναι κι αυτό.

  Το RankingNinja είναι διαθέσιμο για websites στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τις Η.Π.Α., αλλά και τις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως το Μεξικό.

 • Όλα τα Χαρακτηριστικά

  - Ασφαλής πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω cloud.
  - Διαχείριση 20 keyword και 4 ανταγωνιστών.
  - Keyword Tool επιλογής με πληροφορίες σχετικά με τον όγκο των αναζητήσεων.
  - Keyword Tool προτάσεων που αναλύει τα υπάρχοντα keyword σας.
  - Καθημερινή ανάλυση της ιστοσελίδας σας και των ανταγωνιστών σας. Έως και 1.000 σελίδες ανά website.
  - Εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου και ιστοσελίδας. Περισσότερες από 30 τεχνικές ανάλυσης της ιστοσελίδας σας που παράγουν μέχρι 200 ​​εξειδικευμένες προτάσεις.
  - Εργαλείο για να πάρετε τα link που έχουν οι ανταγωνιστές σας.
  - Περισσότερες από 20 website και προτάσεις για να λάβετε ποιοτικά link.
  - 20 διαφορετικές αναλύσεις για Social Media και σχετικές προτάσεις.
  - Ολοκληρωμένο σύστημα αναφορών και μέτρησης της εξέλιξη σας, όπως:

  • Ημερήσια κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης: Google, Yahoo και Bing
  • Αριθμός των link που οδηγούν στο website σας
  • Λίστα των domains που δείχνουν προς το website σας
  • Μέτρηση της δραστηριότητας σας στο Facebook (αριθμός κοινοποιήσεων και likes)
  • Αριθμός κοινοποιήσεων στο Google+
  • Αριθμός αναφορών στο Twitter
  • Επίπεδο PageRank
  • Alexa Ranking

  - Παρακολούθηση του online marketing του ανταγωνισμού, της online απόδοσης και των συμβουλών για τη βελτίωση των εξής:

  • Συγκριτική κατάταξης
  • Συγκριτικά εισερχόμενα link
  • Ανάλυση των link

  - Εβδομαδιαίες και μηνιαίες αναφορές μέσω e-mail με σημειώσεις και αποτελέσματα
  - Επικαιροποιήσεις
  - Εύκολες και επικαιροποιημένες συμβουλές-προτάσεις

 
Ξεκινήστε τώρα! 10 ημέρες Δωρεάν
 
ajax-loader.gif